Komende activiteiten

Nieuws

Tickets en abonnementsformules

Hoe online reserveren?

Deze website maakt het mogelijk om van thuis of waar dan ook tickets online te bestellen. Vanop de voorstelling die je verkiest, klik je eenvoudig naar de webshop Buggenhout via "Reserveer nu". Je selecteert het gewenste aantal tickets, boekt eventueel nog tickets voor een andere voorstelling en je krijgt meteen de vraag om je tickets online te betalen (Bancontact, Master, Visa). Let er wel op dat je een bevestigingsmail krijgt. Als die mail uitblijft, neem je best contact met de vrijetijdsbalie (052 33 84 50). Tickets die minstens 7 dagen vóór de avond van het optreden online gereserveerd zijn, worden je per post toegestuurd. Bij latere reservatie liggen de tickets klaar vóór de voorstelling aan de kassa.

Na betaling is de reservatie definitief. Tickets kunnen - eens betaald - niet terugbetaald, noch omgeruild worden.

Ook abonnementen kunnen online besteld worden.

Hoe je abonnement samenstellen?

Wie vier, vijf of zeven verschillende voorstellingen in één bestelling boekt, krijgt 10% korting en neemt op die manier een klein abonnement. Wie zeven of meer verschillende voorstellingen in één bestelling boekt, krijgt 20% korting en heeft op die manier een groot abonnement. Voor het samenstellen van je abonnement, kan je kiezen uit alle voorstellingen van onze brochure, of webshop tenzij anders vermeld.

Betalen:

Voor niet-online reserveringen kan de betaling cash bij het afhalen van de tickets of door overschrijving op rekeningnummer BE76 0682 0749 9595 van de gemeentelijke werking cultuur. Overschrijven kan alleen wanneer je langer dan 14 dagen op voorhand reserveert via email, telefoon of aan de balie. Klaargelegde tickets moeten uiterlijk 15 minuten voor de voorstelling opgehaald zijn, zo niet bestaat de kans dat de tickets worden doorverkocht.

Avondkassa:

De avondkassa wordt één uur voor de voorstelling geopend. Er worden enkel tickets verkocht voor de voorstelling van die avond.

Prijscategorieën:

Bij elke activiteit worden er vier prijzen vermeld. De eerste prijs is de standaardprijs die u betaalt voor een los ticket. Wie ouder is dan 65 jaar of groepen van minimaal 10 personen komen in aanmerking voor de reductieprijs (red.). De derde prijs is voor wie jonger is dan 26 jaar. Wie houder is van een vrijetijdspas koopt een ticket aan het tarief VT-P (niet online mogelijk).  Meer info over deze pas krijg je bij de vrijetijdsbalie of bij het OCMW.

Nog meer voordelen ... :

Leerlingen van de Buggenhoutse academie voor Muziek, Woord en Dans genieten van twee gratis voorstellingen, te kiezen uit een voorstelling in de brochure met pictogram van GAMWD erbij. Meer info hierover op het secretariaat van de academie.

Geschenkbon:

Geen inspiratie voor een geschenk? Dan is de geschenkbon van GC De Pit een leuk alternatief. Je koopt die aan de balie van het cultuurcentrum en de gelukkige ontvanger ruilt ze naar keuze in voor een voorstelling van GC De Pit.


Praktische gegevens

Aanvangsuur

De voorstellingen beginnen stipt. De toegang tot de zaal kan voor laatkomers niet gegarandeerd worden.

Bezoekers met een handicap

Voor mensen met een rolstoel voorzien we plaats op de eerste rij. Om praktische redenen vragen we wel dit bij de reservatie te melden.

Mensen met een hoorapparaat kunnen in de theaterzaal van het GC De Pit hun toestel afstemmen op de ringleiding, waardoor dit het versterkte geluid van de podiumactiviteit ontvangt, zonder storend omgevingslawaai.

Vestiaire

Het gebruik van de vestiaire is om redenen van brandveiligheid verplicht. De vestiaire is gratis en onbemand.

In de zaal

Het is verboden om snoep (incl. kauwgom), etenswaren of drank mee te nemen in de theaterzaal. Roken is in alle ruimtes van het cultuurcentrum verboden. Bij podiumvoorstellingen is het ook verboden geluids- of foto-opnames te maken. En uiteraard worden gsm-toestellen uitgezet.

Februari 2018

z m d w d v z
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

Hou me op de hoogte


Copyright 2009 De Pit / Alle rechten voorbehouden
Website by Saturized